Donic Robo-Pong 1055

Описание

Цифров робот за тенис на маса. Запаметени 64 предварително програмирани тренировки за различни нива на игра.Кофата за топчета на 1055 може да побере до 200 топки, като по този начин се получава непрекъсната игра за няколко минути. Поставете робота навсякъде върху масата, за да получите разнообразието от ъгли и траектории. Освен това, Donic Robo Pong 1055 предлага много настройки, които са регулируеми по отношение на всяко ниво на опит. В този смисъл можете да изберете повтарящо се обучение на различни основни удари за начинаещи или непредвидими комбинации от трудни топки за професионалисти – това не е проблем с Donic Robo Pong 1055 . Различни настройки: 21 позиции на осцилиране, 13 ъгъла на наклон на главата, 30 настройки на скоростта (до 120 км/ч), различни завъртания (топспин, странично въртене, задно въртене, сечене, контра и сервиране), различни честоти на топката (до 170 топки/мин), както и 64 предварително програмирани тренировки чрез дигитален блок за управление и компютърен режим. Тенис робота се предлага без тенис топки. Подходящи са ( задължително без талк ) andro® Trainingsball * Poly S 40+ 72бр.!

 
Номер на артикул: 22126500
 

Цена: 1490 лв

Поръчай онлайн




    Тенис на маса магазин - Андро е специализирана немска марка за оборудване за тенис на маса, която осигурява всичко за амбициозния играч и неговия любим спорт. Гумите на Андро са проектирани, разработени и произведени с най-доброто Made in Japan-Germany  качество. Дърветата за тенис на Андро са направени от внимателно подбрани дървени пластове в комбинация със специални технологии за дърветата на Андро. Облеклото на Андро разкрива главните тенденции в модата на тенис на маса: Иновативни функционални влакна, които се тестват за вредни вещества, са вече стандарт при Андро. Професионалните тенис маси са от най-висок клас одобрени от световната федерация по тенис на маса ITTF. Също се  предлага външна тенис маса, както и хоби тенис маси.

    Андро посреща нуждите на всеки играч с правилния продукт. Открийте това, което е най-добро за вас, в нашия онлайн магазин и се свържете с нас: GSM. 0886 37 77 16  /  email: office@andro-bg.com